Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. anunţă că luni 8 aprilie și miercuri, 10 aprilie, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice din localitățile raionului Cahul.

Astfel, pe 8 aprilie parțial va fi sistat furnizarea serviciului pentru următoarele localități:

or. Cahul: str. Alexandru Plămădeală, Mănăstirea Căpriana, Miron Costin, Nucilor, Toma Ciorbă - parțial, în intervalul de timp între 09:00 - 16:45 pentru lucrări de schimbare sau montare a pilonilor.

s. Andruşul de Jos - parțial, în intervalul de timp între 08:30 - 09:30 pentru lucrări de deconectare/ conectare/ schimbare a branșamentului
s.Ursoaia, s. Lebedenco - parțial în intervalul de timp între 10:00 – 12:00, pentru conectarea noului consumator.

Pe 10 aprilie, fără curent electric, parțial vor rămâne 2 sate din raionul Cahul și anume:

s. Andruşul de Sus - parțial, în intervalul de timp între 08:30 - 09:30 pentru lucrări de deconectare/conectare/schimbare a branșamentului

s. Taraclia de Salcie - parțial, în intervalul de timp între 09:15 - 17:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Pentru informații suplimentare, clienții sunt îndemnați să contacteze Serviciul Suport Clienți al companiei la telefonul 022-43-11-11.

„Ne cerem scuze pentru eventualele incomodități ce pot fi cauzate de întreruperea temporară în livrarea energiei electrice” se spune în anunțul făcut de companie.