La data de 12 octombrie, în satul Vadul lui Isac, raionul Cahul au avut loc dezbateri electorale dintre candidații la funcția de primar al comunei.


La dezbaterile organizate de Centrul Contact au participat 5 candidați, din cei 6 înregistrați în cursă: Novițchi Iulian, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova; Alexandra Piscunov candidata Blocului Electoral „ACUM Platforma DA și PAS”; Stanislav Beșliu, candidatul partidului Democrat din Moldova; Ion Nasulea, candidat independent; Nina Iorga, candidata Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Vasile Șeremet, candidatul PP Partidul Șor nu s-a prezentat la dezbateri

Vedeți mai jos înregistrarea integrală a dezbaterilor:

La data de 20 octombrie, cetățenii raionului Cahul sunt așteptați la secțiile de votare pentru a alege primarii localităților, consilierii locali dar și pe cei raionali.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.