Dmitri Moruz este candidat independent la funcția de consilier municipal Cahul. Principalul sau mesaj în aceste alegeri locale este de a face orașul mai curat. Despre aceasta ne-a vorbit în cadrul emisiunii inDIRECT din 15 octombrie.


„Pentru combaterea problemei deșeurilor de construcții noi avem nevoie de o campanie de informare ca de exemplu: dacă tu construiești o casă și sunt multe deșeuri de construcții și dorești ca cineva să le evacueze, trebuie să știi că singurul loc legal unde ele pot fi duse acestea este poligonul orașului. Avem nevoie de infrastructura ecologică în raza orașului, vorbesc despre tomberoane și coșurile de gunoi stradale. Majoritatea lor le puteți vedea doar în centru, dacă mergeri în cartiere, în cel mai bun caz vezi doar o cutie de carton” ne-a declarat Dmitri Moruz.

De asemenea, acesta a menționat că consiliul municipal trebuie să acorde o mai mare prioritate serviciilr care asigură curățenia în oraș

„La Cahul la moment se curăță doar o stradă din 5, și iarăși vorbim despre centrul orașului. Eu știu că prin centru se deplasează mai mulți oameni decât la periferii, dar noi deja plătim pentru aceste servicii, achităm bani. Daca serviciului respectiv merită să fie alocați mai mulți bani, sau o susținere mai mare, trebuie să auzim asta” a punctat Dmitri Moruz.

Vedeți mai jos înregistrarea integrală a emisiunii:

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.