„Fiica de 14 ani a plecat dimineața la școală și nu s-a mai întors” aceasta le-a comunicat o femeie din Cahul polițiștilor, în seara de ieri, 30 septembrie.


La fața locului a intervenit imediat grupul operativ al IP Cahul, care au fost informați că persoana nu poate intra în casă, iar cheia era la fiica sa.

Echipajul 112 a decis a decis să verifice apartamentul, pentru a se adeveri că minora nu este înăuntru. Au urcat pe fațada casei, sprijinindu-se doar de țeava de gaze naturale și au găsit-o, inconștientă. Minora s-ar fi intoxicat cu medicamente.

Fata a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Cahul pentru a-i fi acordat ajutorul medical calitativ. la moment aceasta este conștientă, se află sub supravegherea medicilor, fiind în afara oricărui pericol

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.