Publică un anunț
piatasud.md

Drangoi: Blocurile sanitare a CS Cahul vor fi reabilitate în cel mai scurt timp

Drangoi: Blocurile sanitare a CS Cahul vor fi reabilitate în cel mai scurt timp

După ieri, 2 aprilie, pe www.ziuadeazi.md au fost publicate un șir de poze care reprezentau starea nu prea igienică a blocurilor sanitare din cadrul „Policlinicii”.

Astăzi instituția a fost vizitată de către Sergiu Drangoi, vicepreședintele de ramură al raionului Cahul împreună cu șeful Secției construcții.

După ce a fost văzută situația reală, și după o scurtă discuție cu Directorul CS Cahul, Alexandru Hagioglo, s-a ajuns la concluzia că este nevoie urgent de reparat blocurile sanitare de la etajul I și II al clădirii CS Cahul.

De asemenea, domnul Hagioglo a solicitat ca unul dintre blocurile sanitare ce urmează a fi reabilitate să corespundă standardelor europene și să fie accesibile și persoanelor cu nevoi speciale.

De menționat că blocurile sanitare de la etajul IV și V a clădirii arată cu totul altfel decât cele de la etajele I, II și III. Etajul IV a clădirii, după reparație va fi utilizat de către medicii specialiști ai Spitalului Raional Cahul, iar o dată cu darea în exploatare a acestuia, etajul III de asemenea va fi închis pentru reparații.

De precizat că, etajul II al instituției găzduiește medicii de familie, iar în fiecare zi sunt deserviți circa 1000 de pacienți.

Articole similare