Percheziții de amploare la Cahul pe filiera combaterii comercializării și consumului de droguri. Mai multe adrese au fost vizitate de polițiștii din Cahul

Primul suspect de păstrarea și distribuirea în scop de comercializare a marihuanei uscate a  fost un locuitori al municipiului Cahul, în urma percheziției flagrante la domiciliul acestuia au fost depistate 17 pliculețe din polietilenă în care se aflau masă vegetală de culoare verde uscată și mărunțită cu miros specific de marihuana uscată.A doua adresă vizitată a fost în satul Crihana Veche, raionul Cahul, la o persoană care anterior a mai fost reținută pentru comercializarea substanțelor narcotice. În urma efectuării percheziției în mijlocul de transport care-i aparține au fost depistate 41 (patruzeci și unu) pliculețe analogice cu droguri.


De asemenea, în garajul socrului bănuitului, tot în Crihana Veche, au mai fost găsite 24 de pliculețe cu marijuana.


Cea mai mare captură a polițiștilor din Cahul este zece borcane de 3 litri, un borcan de 2 litri, 3 borcane de un litru, cu masă vegetală de culoare verde, uscată și mărunțită cu miros specific de cînepă. Substanța ridicată, prețul căreia este estimat la circa 300 mii lei, urmează a fi trimisă la expertiză, iar polițiștii întreprind măsurile necesare pentru atragerea bănuiților la răspundere penală.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.