Publică un anunț
piatasud.md

Elena Bacalu, primele declarații: Totul abia începe

Elena Bacalu, primele declarații: Totul abia începe

Parlamentara Elena Bacalu, aleasă pe circumscripția nr. 42 Cantemir, a făcut primele declarații în exclusivitate pentru ziuadeazi.md.

„În primul rând vreau să mulțumesc alegătorilor care au ieșit duminică la vot, indiferent de candidații pe care i-au votat și echipei mele pentru susținere în aceste 2 luni grele. Alegerile sunt doar o etapă, totul abia începe. Avem înainte 4 ani de mandat în care trebuie să ne onorăm promisiunile față de alegători. Nu merg în Parlament pentru a ridica doar mâna, merg să continui ceea ce am început să fac pentru raionul Cahul, acum voi avea și responsabilitatea să ajut raionul Cantemir, fiind delegată direct de o parte din cetățenii acestuia. Revin în Parlament cu forțe noi. Este o victorie binemeritată, muncită în fiecare zi a campaniei, o victorie care demonstrează încă o dată că cetățenii aleg faptele, nu vorbele” ne-a declarat doamna Bacalu.

Ce vizează anunțul că socialiștii vor contesta rezultatele pe circumscripția nr. 42 Cantemir, doamna Bacalu a declarat: „Este dreptul lor legal, nu au decât să o facă”. 

Precizăm că Elena Bacalu, candidata Partidului Democrat din Moldova care a ajuns prima pe circumscripția uninominală nr. 42 Cantemir, acumulând 8335 de voturi, echivalent a 35,36% din sufragii. Astfel, doamna Bacalu l-a depășit la limită pe Vladimir Țurcan, candidatul PSRM cu doar 65 de voturi. Al treilea clasat pe această circumscripție este Constantin Boeștean, candidatul ACUM, care a acumulat doar 3450 de voturi sau  14,64% din sufragii.

Articole similare