Noi demiteri și numiri la Guvern. În cadrul ședinței Executivului din 19 februarie, au fost demiși mai mulți șefi ai Oficiilor teritoriale a Cancelariei de Stat, inclusiv OT Cahul.

Astfel, din 21 februarie, este demisă din funcția deținută Dorina Boghean, Șefa OT Cahul a Cancelarie de Stat și numită în această funcție, începând cu 24 februarie, doamna Elena Daud. De asemenea, Guvernul a numit în funcție o nouă Șefă-adjunct a OT Cahul Cancelariei de Stat – doamna Carolina Popova.

Elena Daud, a fost demisă din funcție la 30 august, în cadrul unei ședințe a Guvernului, iar pe 6 septembrie, în această funcția a fost numită Dorina Boghean. Actualmente, Elena Daud deține funcția electivă de Consilier raional Cahul, ajungând în consiliu pe listele PDM.

Carolina Popova, la alegerile ocale din octombrie 2019 a candidat la funcția de Primar al or. Taraclia. din partea Partidului Socialiștilor. Pe atunci era șefa secției vânzări a Întreprinderii municipale ”Apă-Canal” Taraclia. A absolvit in anul 2009 Universitatea Agrară, Facultatea Bănci și Finanțe. Din anul 2016 studiază și Dreptul la Universitatea din Comrat.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.