Publică un anunț
piatasud.md

Evacuarea la timp a deşeurilor din oraş pusă sub pericol!

Despre aceasta declară Iurie Arnaut, Directorul IM Gospodăria Comunal – Locativă Cahul.

„Calea de acces înspre depozitul de deşeuri este foarte deteriorat, noi am întreprins măsuri concrete, am  făcut tot ce am putut, am pus şi pietriş, am pus şi materiale de construcţie din folosinţă. Practic noi la moment nu putem evacua deşeurile din oraş. Drumul este foarte avariat că toată tehnica iese din funcţiune” ne-a declarat Iurie Arnaut.

Evacuarea deşeurilor din oraş nu pentru prima dată poate să fie stopată din cauza caii de acces spre depozitul de deşeuri. Tot o astfel de situaţie s-a creat şi după ninsorile abundente care au avut loc la finele anului trecut. 

Atunci principala  problemă ţinea de deszăpezirea traseului. 

Echipa ziuadeazi s-a deplasat la faţa locului pentru a vedea care este situaţia reală şi să vorbim şi cu persoanele care lucrează acolo. 

„Drumul e rău, se sparg anvelopele in permanenţă, distrugem maşinile când ridicăm dealul. Piesele de schimb sunt scumpe acum şi cele care se achiziţionează, vin pe o zi – doua. Până nu se face drumul e greu de tot de dus gunoiul şi de ieşit de la depozit” ne-a declarat un şofer de autospecială.

Totodată, acesta a mai menţionat: „De la noi se cere economie, dar cum sa faci economie când nu e drum ca lumea, nu e nimeni, nu dovedim oraşul să-l curăţim că stăm blocaţi aici”.

Pe de altă parte, directorul IM GCL Cahul, dnl Iurie Arnaut afirmă că calea de acces spre depozitul de deşeuri nu aparţine întreprinderii iar tentativele de a soluţiona problema dată cu forţe proprii de fiecare dată nu dau nici un rezultat.

Articole similare