Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. anunţă că joi, 5 decembrie 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere.

Vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos:

 Cahul:

s. Crihana Veche parțial, în intervalul de timp între 13:00 - 14:30 pentru  lucrări de deconectare/conectare/schimbare a branșamentului

s. Alexandru Ioan Cuza parțial, în intervalul de timp între 10:00 - 17:00 pentru  lucrări de reparaţie a echipamentului electric

 Cantemir:

s. Lărguţa parțial, în intervalul de timp între 09:30 - 16:30 pentru  lucrări de reparaţie a echipamentului electric

Taraclia:

s. Ciumai: str. Mihail Lomonosov, Sovetscaea parțial, în intervalul de timp între 09:00 - 17:30 pentru  lucrări de reconstrucţie a liniei electrice aeriene.

Pentru informații suplimentare contactați Serviciul Suport Clienți al companiei la telefonul 022-43-11-11.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.