La 23 februarie 2020, în jurul orei ora 17.45 un bărbat în vârstă de 65 ani a efectuat două împușcături în direcția unui bărbat dintr-o armă neidentificată.

La 23 februarie 2020, în jurul orei ora 17.45, în Serviciul de gardă a parvenit informația telefonică, un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor al raionului Cimislia, în urma unui conflict la domiciliul unui consatean în vârstă de 65 ani, a efectuat două împușcături în direcția bărbatului dintr-o armă neidentificată, însă proprietarul domiciliului a fugit în locuință, împușcătrurile s-au nimerit în ușa, transmite echipa.md 

După aceasta agresorul ieșind în stradă cu arma s-a deplasat la un alt consatean, în vîrstă de 59 ani, cu care se afla în relații ostile. Întîlnindu-l pe ultimul în stradă, agresorul aefectuat două împușcături în direcția acestuia în regiunea spatelui, în urma leziunilor primite bărbatul decedat la fața locului.


La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Cimislia, Urmare a acțiunilor de urmărire penală, a fost pornită cauza penală, în baza art.145 alin.1 Cod Penal al RM.
Arma cu care s-a comis infracțiune a fost depistată și ridicată. S-a stabilit că era deținută ilegal iar faptasul a fost reținut cu participarea angajaților BDS „Fulger” și plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cimislia , infractorul se afla la evidența medicului narcolog.
Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Cimislia, Cristina Vicol.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.