Patru locuitori ai satului Slobozia Mare din raionul Cahul, au fost prinși de poliția de frontieră în timp ce pescuiau ilegal.Incidentul a avut loc în zona de graniță de la Brânza.

Primul caz a avut loc în seara de 16 februarie, în jurul orei 22.30.  Trei bărbați au fost observați de polițiștii de frontieră în timp ce pescuia în apele Prutului. Cei trei s-au dovedit a fi locuitori ai satului slobozia mare din  raionul Cahul, cu vârste de 39 și respectiv 40 de ani. aceștia aveau în plase 70 kg de peşte, de diferite specii. un caz similar a avut loc la ora 02.00. În bezna nopții a fost observat un al patrulea locuitor al aceluiași sat. bărbatul de 44 de ani, merge cu bicicleta spre Prut.

Polițiștii l-au pândit, iar când acesta și-a scos undițele s-au apropiat pentru a-i cere socoteală. în consecință, cei patru bărbați s-au ales cu procese verbale și riscă amenzi de până la 500 de lei.
Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.