Îmbrăcat în uniformă militară, Igor Dodon a participat la un exercițiu militar la Cahul.

”În calitate de Comandant Suprem al Forțelor Armate, împreună cu ministrul Apărării, generalul Victor Gaiciuc, și Comandantul Armatei Naționale, generalul Igor Gorgan, am inspectat încheierea exercițiului tactic cu trupe în teren “Cetatea de Sud 2019”.
Exerciţiul s-a desfășurat în perioada 14-26 noiembrie curent la Centrul de Instruire al Brigăzii 3 Infanteria motorizată „Dacia” din Cahul şi are ca obiectiv dezvoltarea abilităților efectivului pentru îndeplinirea misiunilor şi sarcinilor pe timp de pace, în situaţii de criză sau în cazul unor acţiuni antiteroriste.
“Cetatea de Sud 2019” face parte din planul pregătirii de luptă al Armatei Naţionale pentru anul curent şi este un element important în sistemul de instruire, care contribuie la menţinerea unui nivel optim al pregătirii profesionale a militarilor şi al capacităţii de luptă a subunităţilor.
Am mulțumit ofițerilor și ostașilor pentru măiestria de care au dat dovadă și obținerea rezultatelor bune în cadrul exercițiului, reiterînd faptul că Republica Moldova are nevoie de bărbați adevărați, de patrioți și apărători ai neamului moldovenesc.
Armata Națională a fost și rămîne a fi una din instituțiile fundamentale ale statului, care îi apără suveranitatea, independența și integritatea teritorială. Vom întreprinde toate măsurile pentru a asigura buna activitate a armatei, inclusiv, cu privire la remunerarea angajaților acesteia.”, a menționat Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.