Publică un anunț
piatasud.md

În 2020 va fi reparat Bazinul Școlii Sportive!

În 2020 va fi reparat Bazinul Școlii Sportive!

Proiectul de reconstrucție a Bazinului din incinta Școlii Sportive nr.1 din mun. Cahul este una dintre prioritățile de investiții pentru anul viitor a primăriei municipiului Cahul.

Prioritățile urmează să fie aprobate de către Consiliul municipal o dată cu aprobarea bugetului pentru anul 2020. Totodată, Primăria Cahul își propune și alte proiecte investiționale cum ar fi Amenajarea scuarului de lângă Palatul Culturii „N. Botgros”, reparația Școlii de arte „M. Cibotari”; reparația Casei de Cultură din s. Cotihana; Construcția celor două havuzuri din oraș, dar și Reparația și amenajarea parcului Central „G. Vieru”.

Decizia finală privind proiectele prioritare urmează să le adopte Consiliul municipal Cahul.

Precizăm că Bazinul din incinta Școlii Sportive nr. 1 din mun. Cahul nu activează mai bine de 10 ani. În mandatul trecut, au fost propuneri de a iniția un parteneriat public privat și reconstrucție a bazinului, propunere care a fost lung dezbătură de către aleșii locali. De atunci, starea bazinului nu s-a schimbat.

Reparația și darea în exploatare a bazinului de înot din incinta Școlii Sportive nr. 1 din mun. Cahul era una dintre promisiunile principale ale tuturor concurenților electorali.

Articole similare