Mai mulți cetățeni din orașul Cahul au sesizat serviciile de urgență precum că în locuințele sale ar fi persistat un miros pătrunzător de gaz natural.

Solicitat telefonic, directorul SRL ”Cahul-Gaz”, Valeriu Valachi a confirmat pentru ziuadeazi.md că sunt o mulțime de astfel de cazuri că cetățenii sesizează serviciul operativ a întreprinderii căci sunt scurgeri de gaze naturale.

Aceasta se datorează faptului că înainte de demararea sezonului de încălzire transportatorul de gaze naturale utilizează odorizant pentru a identifica chiar și cele mai mici scurgeri de gaze. 

Directorul SRL ”SRL ”Cahul-Gaz”ne-a mai comunicat că este un lucru normal și nepericulos, iar persoanele care au simțit un miros de gaze în apartamentul său sunt îndemnate să apeleze la 904 și să solicite intervenția grupei.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.