Anunțul a fost făcut de Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu în cadrul brifing-ului de presă susținut la ora 9:00.

Viorica Dumbrăveanu a dat citire raioanelor de domiciliu a persoanelor depistate infectate cu COVID-19.  Printre raioanele specificate a fost și raionul Cahul.

Potrivit doamnei Ministre, pentru a evita anumite fenomene sociale, nu se specifică localitatea în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu COVID-19.  


„Orice persoană care este identificată că este infectată cu COVID – 19, se determina grupul de persoane cu care a intrat în contact si se monitorizează starea acestor persoane, respectiv, toate masurile de precauți de către autorități sunt întreprinse, rămâne în cazul dat - responsabilitatea oamenilor” a menționat doamna Dumbrăveanu.

Menționăm că din 13 martie, Spitalul Raional Cahul a introdus carantină strictă în incinta instituției.

Tot începând cu 13 martie, în municipiul Cahul au fost introduse restricții la activitatea cluburilor de noapte, localurilor de agrement, obligarea transportatorilor publici să dezinfecteze transportul la stațiile treminus.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.