La data de 17.09.2019, în orașul Cahul, în urma desfășurării măsurilor de investigații de către angajații SII ai IP Cahul, au fost documentate 3 persoane cu vârste cuprinse între 19-30 ani.

Doi dintre aceștia se presupune a fi consumatori de droguri, având asupra sa masă vegetală de culoare verde uscată, mărunțită cu miros specific de cânepă,în urma perchezițiilor s-a stabilit că cea dea 3 persoană păstra marijuana într-un garaj, în care au fost depistate ustensile specifice consumului de substanțe narcotice.


Astfel a fost pornită o cauză penala in baza art. 217 al.2 Cod Penal al R.M. Potrivit oamenilor legii, suspectul riscă amendă în mărime de la 1150 la 1350 unităţi convenţionale sau închisoare de pînă la 2 ani.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.