La 11 septembrie, actele pentru înregistrarea candidaturii sale la funcția de primar al municipiului Cahul au fost depuse de Oleg Creciun, din partea Partidului Democrat din Moldova.

Pe 12 septembrie, pachetul de acte a fost depus de către Antonina Belobrova, candidată din partea Partidului Politic Partidul Șor.

În aceiași zi, reprezentanții Partidului Șor au depus și lista pentru funcția de consilieri municipali Cahul.

Astfel, la moment sunt 3 pretendenți care au depus actele la funcția de primar al municipiului Cahul, iar locul în buletinul de vot va fi stabilit conform ordinii înscrierii: 1. Evghenii, Osadcenco PSRM; 2. Oleg Creciun, PDM; 3. Antonina Belobrova, PP Partidul Șor.

Până la moment, aceiași oameni care au candidat la funcția de Deputat la alegerile din 24 februarie, candidează și pentru funcția de primar al municipiului Cahul.

Decizia finală de înregistrare a candidaților urmează să fie aprobată în decurs de 7 zile de la depunerea actelor la CECEM Cahul.

Sperăm că v-a plăcut știrea. Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md!Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.