În luna martie au avut loc primele licitații publice privind repararea și reconstrucția străzilor din mun. Cahul, în curând urmează să demareze și lucrările.

Astfel, potrivit tender.gov.md, pe data de 5 martie au fost înregistrate la Agenția Achiziții publice 2 contracte care vizează achiziționarea lucrărilor de reparație și reconstrucție a drumurilor din oraș.

Aproximativ 1 052 mii lei va costa reparația unui segment a bul. Victoriei și străzii I.V. cel Cumplit din Cahul. Autoritatea care va executa lucrările este SRL NOUCONST din mun. Chișinău.

Pentru reparația unui alt segment al acelorași străzi vor fi cheltuiți puțin peste 805 mii, autoritatea executantă fiind Întreprinderea Municipală de Construcție - Reparație a Drumurilor și Spațiului Locativ Cahul.

Solicitat de ziuadeazi.md, Nicolae Dandiș, Primarul mun. Cahul ne-a comunicat că sunt în desfășurare încă câteva proceduri de achiziții a lucrărilor de reparație și reconstrucție a drumurilor pentru alte segmente de străzi, iar în cel mult 2 săptămâni urmează să demareze reconstrucția străzilor pentru care au fost contractate deja lucrările.