Inspectoratul Național de Patrulare vine cu noi detalii despre reținerea șoferului din Cahul din noaptea din 11 februarie.

Potrivit comunicatului, șoferul a fost reținut în momentul în care circula pe trotuar cu mașina. Polițiștii au publicat și imagini video cu momentul reținerii, cum șoferul este scos din mașină, în timp ce acesta încerca să fugă.


„Nu avea asupra sa actele pe mașină, iar permisul de conducere i-a fost ridicat anterior, deoarece s-a mai urcat băut la volan. Inspectoratul Național de Patrulare solicită conducătorilor auto să nu „își permită” să conducă în stare de ebrietate, pentru că vor fi documentați conform legislației în vigoare. În cazul că observi o tentativă de șofat în stare de ebrietate nu fi indiferent, poți preveni producerea unei tragedii sesizând Poliția la numărul 067112902” se spune în comunicatul INP.Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.