Publică un anunț
piatasud.md

Ion Groza: Avem în plan să facem o zonă economică liberă la Cahul

Ion Groza: Avem în plan să facem o zonă economică liberă la Cahul

Președintele raionului Cahul a făcut aceste declarați după semnarea acordului de colaborarea între Consiliul raional și CCI.

„Apreciem munca și efortul care se face de Camera de Comerț și Industrie în teritoriu și sperăm ca prin acest acord semnat astăzi vom impulsiona mediul de afaceri, vom putea să contribuim, acolo unde vom putea pune umărul, sa ajutăm pe cei din domeniul business-ului, din domeniul agrar, să fim alături de cetățenii din raionul Cahul și întreaga Republica” a declarat domnul Groza.

Totodată, Președintele raionului Cahul a declarat că doar prin colaborare și fiind consolidați va fi posibil de obținut rezultate concrete care vor ajuta agenții economici din teritoriu.

„Faptul că ne aflăm în slujba cetățeanului, indiferent de unde ne aflăm, suntem cei care trebuie să punem umărul și ai ajuta pe oameni. Situația este ceea ce avem sau ceea ce merităm și noi trebuie să ne facem partea noastră de lucru” a mai adăugat domnul Groza.

De asemenea, Președintele raionului Cahul a mai menționat: „La Cahul este un potențial. Dacă să vorbim în plan geografic: hotarul cu România, sunt vămi.  Suntem într-o căutare permanentă pentru a da viață Parcului Industrial, avem în plan să facem zonă economică liberă la Cahul. Nu sunt vremuri ușoare dar prin consolidare vom putea sa facem față acestor provocări și oamenii de afaceri așteptă un suport și un sprijin”.

Precizăm că acordul de colaborare dintre Consiliul raional Cahul și Camera de comerț și industria a Republicii Moldova a fost semnat recent la Cahul. 

Prin acordul respectiv, autoritățile semnatare își exprimă interesul reciproc în dezvoltarea potențialului economic al regiunii, crearea unui sistem eficient de parteneriat public – privat și asigurarea unui mediu propice antreprenoriatului. 

Articole similare