Solicitat de www.ziuadeazi.md pentru a comenta motivul diminuării valorii daunei morale solicitate de la Alexandr Jeliuc , domnul Dr. Ion Şişcanu a declarat:

Solicitat de www.ziuadeazi.md pentru a comenta motivul diminuării valorii daunei morale solicitate de la Alexandr Jeliuc , domnul Dr. Ion Şişcanu a declarat: „L-am văzut o data cam trist la şedinţa Consiliului şi m-am gândit: ce să-l impun unei pedepse atât de mari, este o suma mare. ia să cobor cu 50 %, cine ştie, după aceasta poate i-ar veni mintea la cap”.

„El, în loc să se apropie de mine, a mai scris o dată şi tot în stilul dumnealui… pe mine asta m-a deranjat” a mai adăugat domnul Şişcanu.

Rugat să comenteze derularea procesului, Ion Şişcanu a menţionat: „Aduc atâţia martori cât este nevoie, cred că am mii de martori . Dacă eu plec pe alte canale să descopăr ce blog a fost, atunci el poate să o încurce şi mai rău”.

Precizăm că pe data de 14 martie a.c. a acut loc şedinţa de judecată între Ion Şişcanu şi Alexandr Jeliuc care analizează cererea domnului Şişcanu privind lezarea onoarei şi demnităţii Sale de un articol care ar fi scris şi publicat de Alexandr Jeliuc.

Judecata pe acest caz durează din luna iulie 2012.