Pe 21 noiembrie, când creștinii îi cinstesc pe Sf. Mihail și Gavril, la Cahul este serbat Hramul Catedralei Municipale, considerat și hramul orașului Cahul.

În această zi, autoritățile locale au pregătit un program festiv pentru orășenii și oaspeții orașului de toate vârstele.

Astfel, ziua va începe la ora 8:00, la Catedrala Sf. Arhangheli Mihail și Gavril cu serviciul divin și o masă de binefacere. Cu începere de la ora 10:00 în Piața Horelor unde va fi organizat  un program pentru copii, expoziții ale meșterilor populari, dar și o expoziție de păsări decorative.

Tot cu începere de la ora 10:00, la Palatul Culturii vor demara competițiile la lupte libere și trântă. Paralele, la Școala Sportivă nr. 2 va demara un turneu amical de fotbal printre copii.

La 13:00, la restaurantul Balcan vor fi omagiați vârstnicii orașului și cele mai longevive cupluri, iar cu începere de la 13:30, la Palatul Culturii sunt așteptați copii pentru a participa la un program organizat special pentru aceștia

La 16:30, în Piața Horelor va demara programul de seară cu distracții pentru copii, bucate tradiționale și vin fiert. La 18:00 în scenă va intra renumita interpretă de muzică populară Irina Loghin.

La ora 19:00, va începe Hora de sărbătoare, care va culmina cu focuri de artificii.

Pe parcursul întregii zile, la Muzeul Ținutului Cahul va fi organizată o expoziție tematică, intrarea fiind liberă.

În raionul Cahul, pe 21 noiembrie serbează hramul 10 localități.

sursa foto: viva.ro

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.