Potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul primăriei Cahul, aleșii locali vor discuta 29 de proiecte de decizii.

Printre cele mai importante se numără: aprobarea executării bugetului mun. Cahul pentru anul 2019; vor aproba regulamentul de constituire și funcționare a Consiliului municipal Cahul; alocarea de resurse financiare și utilizarea fondului de rezervă a bugetului municipal Cahul.

De asemenea, consilierii municipali vor aproba noile componențe a Consiliilor de administrare și a Comisiilor de cenzori a S.A. Apă Canal Cahul și S.A. Rețele Termice Cahul.


Totodată, în cadrul acestei ședinței, consilierii vor discuta alocarea soldului disponibil la 1 ianuarie 2020, dar și vor discuta elaborarea Planului Multianual de Investiții.

Ordinea de zi o puteți accesa aici.

Proiectele de decizii pot fi consultate aici.

Potrivit legislației național, ședințele Consiliului municipal Cahul sunt publice, la acestea pot participa toți doritorii.

Ședința Consiliului municipal Cahul va fi transmisă online pe pagina de facebook a www.ziuadeazi.md.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.