Consiliul Raional Leova și ales conducerea în cadrul unei ședințe extraordinare.

Astfel, cu votul a 14 consilieri din cei 27 prezenți la ședință, președinte a raionului Leova a fost ales Nicolae Prițcan, consilier ales pe lista Partidului Democrat din Moldova, scrie deschide.md

Totodată au fost aleși și președinții raionului. Vicepreședinte pe domeniul social – Aliona Briciag, consilier ales pe lista Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Rodica Hasan – vicepreședinte pe domeniul Agricultură, Economie și Dezvoltarea Teritoriului, consilier ales pe lista Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Vicepreședinții au fost aleși cu votul a 14 consilieri din cei prezenți la ședință.

De asemenea, Consiliul Raional a constituit 4 comisii consultative de specialitate și anume: comisia activități economico – financiare; comisia agricultură, industrie, protecția mediului și dezvoltarea teritoriului; comisia învățământ, protecție socială, sănătate publică, cultură, turism, tineret și sport; comisia administrație publică și drept.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.