La 9 septembrie, Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Raionale nr. 7 Cahul a înregistrat lista candidaților la funcția de consilier raional din partea PDM.

Printre cei 35 de candidați propuși pentru funcția de Consilier raional Cahul nu se mai regăsesc Vasile Scutelnic, Directorul Sanatoriului Nufărul Alb Cahul, președintele fracțiunii PDM în Consiliul raional Cahul;  Ștefan Bratu, consilier raional Cahul, președintele comisiei de specialitate Finațe, Carastan Tudor, consilier raional, Susanu Boris, consilier raional.

Din componența actuală a consiliului raional Cahul, pe listele PDM, pentru un nou mandat mai candidează Galaju Andrian (nr. 4 în listă) și Sarsaman Eugenia (nr. 13 în listă).

Cap de listă candidează Parlamentara Elena Bacalu, fiind urmată de vicepreședinții raionului Sergiu Drangoi și Vladimir Calmîc.

Potrivit tragerii la sorți în ziua în care au fost depuse actele pentru înregistrare, lista consilierilor raionali a PSRM va figura sub numărul 2 în buletinul de vot.

Vedeți mai jos lista completă a candidaților:
Sperăm că v-a plăcut știrea. Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md!Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.