Un incendiu de vegetație a izbucnit aseară pe malul lacului Manta, raionul Cahul. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către trecători, în jurul orei 22:00.

Conform datelor ECHIPA 902, numai la Cimișlia, în data de 18.02.2020, ora 15:45 inspectorii de mediu au depistat arderea învelișului vegetal pe o suprafață 3,0 ha terenuri agricole neprelucrate (plantații multianuale neprelucrate) în hotarul administrativ al sat. Javgur.


La fața locului nu au fost depistate persoanele care au dat foc resturilor vegetale pe câmp deschis. Inspectorii de mediu, în regim de urgență au apelat la administrația publică locală din teritoriu și la serviciul ”112” pentru a stinge incendiul.

În situaţii de risc oamenii sunt îndemnaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 112.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.