Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din baschetul moldovenesc s-a jucat în duminica, 25 martie la Cahul. Echipa „Gama” din localitate a dat întâlnire liderei Campionatului şi deţinătoarei Cupei Moldovei la baschet, echipei „Donbasket” Donduşeni.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din baschetul moldovenesc s-a jucat duminică, 25 martie la Cahul.  Echipa „Gama” din localitate a dat întâlnire liderei Campionatului şi deţinătoarei Cupei Moldovei la baschet, echipei „Donbasket” Donduşeni.
Echipa din Cahul, dârz a opus rezistenţă „selecţionatei” din Donduşeni, reuşind să menţină scorul de pe tabelă la diferenţe minime. La sfîrşitul primei jumătăţi a meciului, diferenţa de scor era doar de 1 punct.
Jocul extrem de agresiv a Donbasket şi, deseori, miopia echipei de arbitri, a dus la distanţarea oaspeţilor cu 10 puncte, diferenţă menţinută până la final de meci.
Publicul numeros venit să susţină echipa favorită, practic tot parcursul meciului au huiduit atât echipa „Donbasket” pentru jocul agresiv, atât şi echipa de arbitri pentru greşelile de arbitraj.
Scor final 86 : 75 pentru Donbasket, echipă neînvinsă până la moment în campionat.
Vedeţi secvenţe video de la meci