Până în data de 9 octombrie rămâne valabil codul galben de îngheț.


Astfel, în această perioadă, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri de până la minus trei grade Celsius pe teritoriul Republicii Moldova.

La Cahul în această noapte vor fi 4 grade, iar pentru mâine 6 grade. Pe timpul zilei termometrele vor indica o temperatură de 10-15 grade Celsius. Începând cu 10 octombrie vremea se va încălzi, ajungând la temeperaturi pe timpul zilei de 21-25 grade.Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se așteaptă 29 de grade, iar la Paris 16. La Londra se va înregistra cu un grad mai mult. La Berlin se aşteaptă 13 grade. În capitala Italiei vor fi 23 de grade.


La Viena se va încălzi până la 17 grade. La Praga termometrele vor indica 11 grade, iar la Varşovia cu un grad mai puţin. La Budapesta se vor înregistra 14 grade, iar la Belgrad 16. În capitala României vor fi 14 grade în termometre. La Atena sunt prognozate 22 de grade, iar la Ankara 21. La Kiev nu vor fi mai mult de 10 grade, iar la Moscova se aşteaptă 5 grade Celsius

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.