Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: De aici se vede frontiera Uniunii Europene. Mi-aș dori ca într-o zi să nu mai existe această frontieră

Nicolae Dandiș: De aici se vede frontiera Uniunii Europene. Mi-aș dori ca într-o zi să nu mai existe această frontieră

Declarațiile au fost făcute de primarul municipiului Cahul în cadrul ceremoniei de deschidere a Orășelului European la Cahul.

„Toate statele membre au proiecte importante pe care le susțin în regiunea noastră. Suportul UE în ansamblu înseamnă contribuția fiecărui cetățean european, fapt pentru care suntem recunoscători și vrem ca aceste proiecte să fie implementate cu succes” a declarat Nicolae Dandiș.

Totodată, primarul de Cahul a menționat că Uniunea Europeană este prezentă zi de zi la Cahul prin Consulatul General al României la Cahul, cu care au o colaborare deosebită.

„Vreau să mulțumesc Uniunii Europene că a selectat regiunea Cahul ca un proiect pilot de asistență financiară consistentă. Este vorba de milioane de euro care vor veni pe proiecte concrete și lucrul acesta este de datoria noastră, dragi cahuleni, sa fim recunoscători” a mai declarat Edilul.

Adresându-se ambasadorilor țărilor membre UE, Nicolae Dandiș a declarat: „De aici, de pe scenă, se vede frontiera Uniunii Europene. Mi-aș dori ca într-o zi să nu mai existe această frontieră.

Citește și: Sergiu Drangoi: Uniunea Europeană înseamnă lupta anticorupție și transparența decizională, pe care mi le asum public

Articole similare