Nicolae Dandiș, primarul ales al municipiului Cahul a făcut primele declarații pentru portalul nostru de știri după alegerile de duminică.

„Este voința cahulenilor. Este pe de o parte aprecierea la ceea ce s-a făcut și modul cum ei văd administrarea acestui municipiul pentru următorii 4 ani. Bineînțeles că sunt foarte recunoscător și vreau să mulțumesc tuturor cahulenilor pentru acest vot. Simt un suport din partea locuitorilor localității noastre. Această încredere trebuie valorificat în rezultate concrete” ne-a declarat Edilul.

Precizăm că la alegerile locale generale de duminică, Nicoale Dandiș a fost ales primar al municipiului Cahul cu 9032 de voturi ceea ce reprezintă 81,95% din totalul alegătorilor ieșiți la vot. Acest mandat este al doilea pentru Nicolae Dandiș. În 2015, acesta l-a surclasat pe reprezentantul PCRM Petru Burlacu (primar pe atunci) în turul II al alegerilor, acumulând 4613 voturi (52,83%). La alegerile actuale, Petru Burlacu a acumulat 131 de voturi.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.