Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: Eu ca primar voi face tot posibilul ca să identificăm o soluție

Nicolae Dandiș: Eu ca primar voi face tot posibilul ca să identificăm o soluție

Declarațiile au fost făcute de către primarul municipiului Cahul în cadrul unei conferințe de presă susținută după ședința din 14 septembrie.

„Eu ca primar voi face tot posibilul ca să identificăm o soluție, în primul rând cu președinții de fracțiuni, pentru  a vedea care sunt cauzele și să le depășim. Dacă unii consilieri sunt nemulțumiți de primar, sau pe alte lucruri vizavi de alte întrebări și încearcă în acest fel să arate primarului: dacă nu acționez așa sau procedez într-un fel sau altul, în felul asta nu va merge. Daca va continua acest tip de blocaj nu-mi rămâne să comunicăm mai intensiv, să invit cetățenii la ședințele convocate, ca oamenii să știe care este situația și ce este în spatele unor decizii anumitor fracțiuni” a neclarat primarul orașului.

Totodată, domnul Dandiș a notat: „Dacă vor fi astfel de situație voi deschide mai multe paranteze, inclusiv cu nume. Sa nu pretindă integritatea absolută unii aleși locali că nu este așa. Atunci când vor fi imixiuni a unor persoane din afara consiliului sau din consilieri, inclusiv față de aceste persoane vor fi comunicate public lucrurile cum stau”.

Toată intervenția primarului orașului o puteți vedea mai jos. 

Articole similare