Proiectul bugetului pentru anul 2020 include 9 segmente de drum care urmează a fi reparate în noul an.

Printre acestea se numără segmente care nu au fost finisate în acest an cum ar fi: pr .Republicii (de la str.Ştefan cel Mare pînă la str.I.L.Caragiale), dar și străzi care de ani de zile nu au văzut nici gram de asphalt cum ar fi: stra. Ssanatoriului (de la str.M.Viteazul pînă la intrarea la Sanatoriul „Nufărul Alb”) sau str.V.Stroescu (de la str. Ștefan cel Marei pînă la șoseaua Șcheia).

De asemenea, sunt planificate a fi reparate sector str.P.Rumeanţev şi sector str.M.Şolohov (pînă la Școala Profesională nr.1) ; intersecția str-la Trecătoarea Salcîmilor cu pr.Republicii; ac cesul spre str.I.Creangă şi str.Lăutarilor; str .Haiducilor (de la str.N.Gribov – pînă la str.T.Ciorbă); str . 31 August, segmente Pr.Republicii-str.F.Seliviorstov și str.M.Frunze-str.V.Stroescu; St r.A.Mateevici, segment str.V.Stroescu-str.M.Eminescu.

Decizia finală le va aparține Consilierilor Municipali Cahul, care urmează să aprobe proiectele prioritare o dată cu aprobarea bugetului municipiului Cahul. O dată aprobate drept parte a bugetului, de la 1 ianuarie, autoritatea locală este în drept să inițieze procedurile de achiziții publice pentru a da start lucrărilor.

Toate acestea urmează să fie implementat în limita bugetului disponibil, alocat de Consiliul Municipal Cahul.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.