Un cetățean din Cahul este cercetat pentru tentativa de furt și cruzime față de animale.

Pe 22 noiembrie de pe teritoriul Asociația de invalizi ,, Speranța” au dispărut 2 porci ce se aflau într-un garaj a acesteia. La sosirea Poliției Criminale s-a stabilit că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie în jurul orei 00:30 o persoană necunoscută a încercat să sutragă doi porci cu masa de 160 kg fiecare, fiind observat de lucrătorii centrului s-au urcat într-un automobile și a dispărut într-o direcție necunoscută.

”În timpul cercetării cazului după depistarea unor urme de sânge, la o distanță de 50 m de porțile centrului Asociației de invalizi, porcii au fost găsiți uciși și acoperiți cu paie. Bănuit în săvârșirea faptei este o persoană de 49 ani, care la momentul de fațp trăiește în centrul Speranța. Suma pagubei se stabilește”, ne-a comunicat ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu.

La moment se petrec în continuare măsurile de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.