I-au incendiat mașina din răzbunare. Cel puțin asta afirmă un locuitor al orașului Vulcănești, automobilul căruia a ars ca o torță în noapte de 2 spre 3 septembrie.


În imaginile postate de un martor ocular se vede cum focul a cuprins în întregime autoturismul, iar mai mulți oameni s-au adunat pentru stinge flăcările.  Potrivit proprietarului mașinii, el ar fi lăsat-o parcată în seara de 2 septembrie în curtea blocului în care locuiește, iar în jurul orei 03.00 dimineața, a găsit-o în flăcări. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.  În urma incendiului secțiunea motorului și salonul autoturismului au fost distruse.

Proprietarul mașinii susține că astfel i-a fost adus un prejudiciu de 20 de mii de dolari. Mai mult, acesta este ferm convins că mașina i-ar fi fost incendiată intenționat. Versiune nu a fost confirmată de IGSU.

Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, cauzele și circumstanțele incendiului se stabilesc.


Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.