Un șofer de curse lungi și-a continuat călătoria fără semiremorca tractată la camion, după ce la trecerea frontierei de stat s-a depistat că aceasta figurează în baza de date INTERPOL.


Semiremorca era căutată de autoritățile din Turcia. Până la definitivarea cercetărilor și elucidarea circumstanțelor pe caz, semiremorca a fost indisponibilizată la frontieră.

Ieri, 8 ianuarie curent, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați s-a prezentat pentru formalitățile de control la ieșirea din Republica Moldova, un cap tractor MAN cu semiremorcă de model TIRSAN, înmatriculată în Bulgaria. Vehiculul era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 40 de ani.

În timpul verificării documentelor înmânate de șofer, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL semiremorca era dată în căutare internațională de autoritățile turce.

Audiat, cetățeanul bulgar nu a putut explica cele depistate din considerentul că vehiculul nu-i aparține. Acesta activa la o firmă bulgară în calitate de șofer.

În prezent, mijlocul de transport se află pe teritoriul SPF Giurgiulești-1.

 Pe parcursul anului 2019, conform informației INTERPOL, polițiștii de frontieră au depistat 26 de mijloace de transport, date în căutare internațională.

locale-si-regionale-lansat-de-uniunea-europeana-si-implementat-de-api-2124">

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.