Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare vor purta de astăzi în uniforme noi, ce sunt donate de Ministerul de Interne al Franței.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naţionale franceze care de astăzi sunt utilizate de inspectorii de patrulare din cadrul INP, transmite unimedia.info

La etapa actuală sunt echipați ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile aceste uniforme noi vor ajuge și la agenții de patrulare din teritoriu.


Menționăm că aceste echipamente au fost ajustate conform normelor de dotare și echipare a angajaților din cadrul MAI, cu aplicarea însemnelor distinctive ale Poliției Naționale.




Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.