Pe 4 iunie, la Cahul va avea loc un atelier de informare privind accesarea finanțărilor nerambursabile pentru inițierea unei afaceri în România.

Evenimentul va avea loc în incinta Consiliului Raional Cahul, sala de ședințe nr. 1 cu începere de la ora 15:00.

Finanțarea startup-ului în România impune să dețineți capital majoritar, nefiind obligatorie întoarcerea în țara pentru desfășurarea activității.

Formatorii vor oferi informații privind avantajele acestui proiect și îți vor răspunde la întrebări.
Doritorii de a participa urmează să dețină cetățenie română pentru a se califica pentru formare antreprenorială gratuită și a intra în cursa pentru 40.000 EUR finanțare Startup.

De asemenea, locurile la atelier sunt limitate, iar doritorii de a participa urmează să se înregistreze preliminar. 

DIASPORA INVEST este un proiect implementat de Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Romania, regiunea Sud-Est și Liga Studenților Români din Străinătate.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Pentru informații detaliate vizitați http://www.diasporainvest.ro/ sau scrieți la diasporainvest@smart.org.ro și diasporainvest@lsrs.ro