Publică un anunț
piatasud.md

Osadcenco: „Zece ani de distrugere, provocați de Euro – Unioniști, s-au soldat cu devastarea satelor și furtul miliardului”

Osadcenco: „Zece ani de distrugere, provocați de Euro – Unioniști, s-au soldat cu devastarea satelor și furtul miliardului”

Declarațiile au fost făcute de către candidatul din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul dezbaterilor electorale organizate de redacția ziuadeazi.md.

Întrebat de către moderator cum va facilita dezvoltarea raionului Cahul pin prisma funcției de deputat în care tinde să ajungă, acesta a răspuns că în primul rând trebuie să formeze o echipă mare care să rezolve toate problemele care stau în fața cetățenilor. Dumnealui personal va putea aduce la cunoștință direct a parlamentului și a guvernului problemele cetățenilor cu care se confruntă zilnic, cum ar fi spre exemplu problema drumurilor sau iluminatul stradal.

Totodată, domnul Osadcenco a critica sistemul actual de guvernământ – Republica Parlamentară, declarând că va opta pentru schimbarea acesteia, făcând o paralelă cu familia în care trebuie să fie un stăpân care este răspunzător de toate celea ce se petrec în cadrul familiei. 

Vorbind despre țară, aceasta de asemenea este o familie mare și unică unde trebuie să existe o persoană responsabilă de la care să putem cere, care va avea susținerea Parlamentului: „Obținând majoritatea în parlament vom putea promova legile înaintate de către domnul președinte” 

„Strategic, dorim să reîntoarcem relațiile bune cu Federația Rusă, însă nu vorbim despre suspendarea bunelor relații cu Uniunea Europeană.” a punctat domnul Osadcenco.

În același timp, adresându-se cetățenilor, Dumnealui este de părerea că: „Zece ani de distrugere, provocați de Euro-Unioniști, s-au soldat cu migrația în masă a cetățenilor noștri, devastarea satelor, închiderea școlilor, spitalelor și furtul miliardului”. Domnul Osancenco susține că PSRM este unicul partid care are un program de dezvoltare a țării în general, dar și pentru fiecare circumscripție în parte.  

La această rundă de dezbateri au fost invitați Eugen Osadcenco – reprezentatul PSRM, Sergiu Tutovan – reprezentantul ACUM, Oleg Creciun – reprezentatul PDM, Antonina Belobrova – reprezentanta PP „ȘOR”. Curs invitației a dat doar candidatul PSRM pe circumscripția nr 43 Cahul. 

Dezbaterile electorale sunt organizate de redacția ziuadeazi.md în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API).

Responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea dezbaterilor revine în totalitate redacției.

Articole similare