Publică un anunț
piatasud.md

Până la 3 mii de euro grant pentru dezvoltarea sau crearea unei afaceri pentru tinerii din Cahul

Până la 3 mii de euro grant pentru dezvoltarea sau crearea unei afaceri pentru tinerii din Cahul

Fondul de Antreprenoriat Cahul anunță selectarea participanților pentru programul de granturi în domeniul antreprenoriatului.

Suma totală disponibilă pentru acest concurs de granturi este de maxim 15000 EUR. Suma maximă oferită per participant/plan de afaceri nu va depăși 3000 EUR.

În total vor fi acordate 5 granturi de finanțare a 5 Planuri de afaceri dezvoltate de tinerii din localitățile incluse în proiect. 

Perioada de implementare a proiectelor, finanțate în cadrul concursului planurilor de afaceri, nu va depăși data de 31.10.2019. Finanțarea va fi oferită pentru lansarea și/sau dezvoltarea ideilor de afaceri, inițiate de tineri cu vârsta între 18 – 35 ani din localitățile de implementare a proiectului. 

Pentru  a fi eligibili de a participa la concursul de granturi, cei interesați sunt îndemnați să expedieze formularul de participare până pe data de 25 martie 2019, ora 15:00, iar echipa de implementare va selecta 20 de participanți, care vor beneficia și de un curs intensiv de instruire. 

„Prin acest proiect dorim să contribuim la valorificarea potențialului antreprenorial al tinerilor din raionul Cahul în vederea dezvoltării durabile a comunității. În acest context avem planificate un șir de activități pentru perioada anului 2019 în care vom crea oportunități noi pentru tineri antreprenori din raion și pentru a asigura o cooperare intersectorială eficientă în domeniul antreprenoriatului pentru tineri” ne-a declarat Nicolae Mocanu, președintele A.O. „Perspectiva” organizație care implementează proiectul.

Proiectul este realizată de A.O. „Perspectiva” cu suportul financiar al Uniunii Europene și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Toate detaliile despre modalitățile de depunere a dosarelor de concurs  și alte informații utile despre concursul „Planurilor de afaceri” sunt expuse în Regulament.Mai multe detalii vă putem oferi la numărul 079890403 – Angela

Articole similare