Românii de pretutindeni sărbătoresc astăzi Ziua Naţională a ţării. Oamenii au început să se adune în Piața Arcului de Triumf ca să urmărească parada militară.


 Spectatorii au venit mai devreme pentru a prinde locuri din care să se vadă mai bine tehnica de război şi soldaţii care au defilat prin faţa lor, transmite publika.md

Adulţi şi copii au aşteptat evenimentul zeci de minute, în pofida frigului de afară. Sunt trei grade astăzi la Bucureşti, iar în primele ore ale dimineţii a fulguit. Până la începerea paradei, pentru a se încălzi, mai mulţi militari s-au prins într-o horă pe melodia "Noi suntem români".

Parada militară a început la ora 11:00, cu intonarea imnului României. În acel moment solemn au fost trase 21 de salve de tun.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.