Peste 200 de polițiști au descins, în această dimineață, pe întreg teritoriul țării. Motivul – ampla „Operațiune Antidrog”. Oamenii legii au ridicat deja mai multe substanțe interzise.

Potrivit Agora.md, într-un comunicat, Inspectoratul General al Poliției a menționat că este vorba de 145 de percheziții în 26 de raioane ale țării. 


„Deja au fost depistate și ridicate: peste 7 kg de marijuana, 50 gr de heroină, 10 gr de metadonă uscată, 1.316 plante de cânepă, 100 gr paie de mac, 10 gr droguri etnobotanice. De asemenea, au fost depistate 20 de dispozitive destinate consumului de droguri, 3 arme de foc deținute ilegal, precum și 17 cartușe de luptă”, se arată în comunicat.

Până la moment, au fost verificate 40 de persoane suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor, 27 dintre care au statut de bănuit, iar 13 au fost reținute.Operațiunea este gestionată de Direcția Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în conlucrare cu Direcția Generală Urmărire Penală a IGP, Serviciul Vamal, Inspectoratele de Poliție din teritoriu și oficiile Procuraturilor.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.