Publică un anunț
piatasud.md

Plimbări nocturne în portbagaj, cu roaba, muzică și țipete prin centrul mun. Cahul // VIDEO

Un grup de persoane, se presupune că ar fi tineri, au fost surprinși în această noapte cum încălcau ordinea publică pe pr. Republicii din mun. Cahul.

Potrivit imaginilor video expediate la redacție de către un cititor, un automobil BMW era urmărit de o roabă în care se afla un pasager, împinsă de o persoană.

Din mașină răsuna pe toată strada muzica la volum maxim, iar alte 2 persoane se aflau în portbagajul deschis și, pe semne, filmau întrecerea BMW-ului cu roaba. Toate acestea decurgeau sub strigătele tuturor celor implicați.

Toate acestea se petrece în plină situație de criză, când Spitalul raional Cahul practic nu mai dispune de locuri pentru bolnavii de COVID-19, iar în ultima săptămână numărul celor confirmați pozitiv cu COVID-19 din raionul Cahul este mai mare de 90 de persoane.

Din cauza crizei provocate de COVID-19 și a creșterii numărului de infectați, din 15 iunie devine obligatorie purtarea măștilor în spațiile publice, poliția va intensifica patrularea străzilor. Președintele Igor Dodon a dispus implicarea armatei în prevenirea și controlul răspândirii COVID-19. 

Articole similare