Publică un anunț
piatasud.md

Prima etapă de reabilitare a Lacului Sărat – pe ultima sută de metri. FOTO

Prima etapă de reabilitare a Lacului Sărat – pe ultima sută de metri. FOTO

Până la data de 12 decembrie lucrările de construcție să fie finalizate integral, iar ulterior, Agenția de Dezvoltare Regională Sud va organiza recepția la terminarea lucrărilor.Potrivit adrsud.md, recent, la Cahul a avut loc vizita de monitorizare în cadrul proiectului „Reabilitarea zonei de odihnă și agrement Lacul Sărat”.La eveniment au partcipat: Valerian Bînzaru, şef DGDR în cadrul MDRC;  Maria Culeşov, director ADR Sud; Nicolae Dandiş, primarul or. Cahul; Tudor Crețu, șef Serviciu elaborarea  proiectelor și atragerea investițiilor r. Cahul;  Dumitru Susanu, director SRL „Gebhardt Construct”; Eugen Lupaşcu, şef Secţie management proiecte, ADR Sud.

Scopul vizitei de lucru a fost examinarea progreselor şi a impedimentelor în procesul de implementare a proiectului „Reabilitarea zonei de odihnă Lacul Sărat din or. Cahul”.

S-a constatat, că la momentul vizitei, în proces de execuție sunt  lucrările de amenajare a teritoriului, construcția gardului și construcția canalului pentru evacuarea apelor pluviale.

Pentru proiectul „Reabilitarea zonei de odihnă și agrement Lacul Sărat din or. Cahul” este alocată suma de 4502,70 mii lei. În anul curent au fost prezentate spre plată lucrări în valoare de 2125,03 mii lei.

Articole similare