Într-un video-u postat pe facebook, este prezentată o persoană, care ar fi angajată a Gospodăriei Comunal- Locative Cahul, care împreună cu facturile pentru serviciile întreprinderii împarte și pliante electorale.


Pliantele ar aparține unuia dintre candidații independenți la funcția de consilier municipal Cahul. 

Candidatul nu a răspuns la telefon pentru a comenta cazul. Iurie Arnaut, directorul ÎM Gospodăria Comunal Locativă, solicitat telefonic ne-a comunicat că nu a văzut înregistrarea, și neagă implicarea sub orice formă a angajaților întreprinderii în campania electorală. 

 Totodată, Iurie Arnaut a menționat că urmează să investigheze cazul, și să stabilească toate circumstanțele, inclusiv dacă într-adevăr persoana din video este angajată a întreprinderii municipale.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.