Astăzi a fost dat startul procedurii de înregistrare a candidaților pentru funcția de Consilieri Raionali Cahul. Primii care au venit cu pachetul de documente și lista candidaților au fost reprezentanții PDM.

Astfel, pachetul de documente a fost depus de Sergiu Drangoi, acesta conține lista de 35 de candidați și actele necesare pentru înregistrarea acestora.

Dacă până la ora 16:00, la CEC ER nr. 7 Cahul vor mai fi depuse liste pentru înregistrarea candidaților, la 17:00 va fi organizată tragerea la sorți pentru determinarea locului în buletinul de vot.

Lista completă a candidaților va fi făcută publică odată ce va fi înregistrată. Primii 5 în listă sunt:

1.  Elena Bacalu, parlamentară

2.  Sergiu Drangoi, vicepreședinte al raionului

3.  Vladimir Calmîc, vicepreședinte al raionului

4.  Andrian Galaju, șef Centru Multifuncțional Cahul al ASP

5.  Elena Daud, șefa OT Cahul a Cancelariei de Stat

Precizăm că doamna Elena Daud, la moment face parte din componența CEC ER nr.7 Cahul, astfel aceasta urmează să-și depună demisia.

Pentru înregistrarea candidaților CEC ER nr.7 Cahul are la dispoziție până la 7 zile.


Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.