La ora 14:45, CECEM Cahul a aprobat eliberarea listelor de subscripție pentru 4 candidați la funcția de consilier municipal și un candidat la funcția de primar.

Primul a ridicat listele de subscripție Vasile Vanțevici, candidat la funcția de Consilier municipal Cahul. Vasile Vanțevici intenționează să candideze pentru a doua oară consecutiv la această funcție, el fiind consilier municipal Cahul din 2007.


Maria Rîbacova, o altă consilieră municipală candidează de data aceasta independentă. În mandatul 2015 – 2019, Maria Râbacova a fost Consilieră municipală Cahul aleasă pe listele Partidului Socialiștilor.


Ion Axentii. În anul 2011 a candidat la funcția de primar al orașului Cahul pe lista partidului Popular Creștin Democrat.


Dmitrii Moruz, un tânăr activist civic, designer de profesie.


Candidații independenți la funcția de consilier municipal Cahul urmează să colecteze cel puțin 50 de semnături.

De asemenea, CECEM Cahul a aprobat eliberarea listelor de subscripție pentru Nicolae Dandiș, actualul primar de Cahul. Acesta va urma să colecteze în jur de 1600 de semnături.

Persoanele care au ridicat listele de subscripție urmează să le depună completate până pe 19 septembrie pentru a fi înregistrați oficial în cursă.

Sperăm că v-a plăcut știrea. Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md!Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.