La 15 aprilie, în incinta Incubatorului de afaceri, reprezentanții APL și a asociațiilor de băștinași din raion sunt așteptați la atelierul de prezentare a fazei II a programului MiDL.

În cadrul atelierului, care va dura circa 2 ore, vor fi prezentate oportunitățile de atragere a granturilor în cadrul proiectului PNUD MOLDOVA ”Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției, în colaborare cu Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM). ,

Proiectul MiDL presupune

-  Lansarea concursului de selectare a localităților beneficiare ale Proiectului PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală” pentru perioada 2019-2022 (prevede un șir de activități de suport, inclusiv oferirea de granturi în valoare de până la 60,000USD).

-  Lansarea concursului de granturi pentru Asociațiile de Băștinași de către Proiectul PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală”: Accelerator AdB și Incubator AdB

-  Lansarea concursului de granturi ”DAR 1+3” lansat de Cancelaria de Stat, Biroul pentru Relații cu Diaspora.

La eveniment sunt așteptați primari sau alți reprezentanți APL, reprezentanți ai Asociațiilor de Băștinași create sau a grupurilor de inițiativă în faza de creare, reprezentanți ONG, ale diasporei, alte persoane interesate din raioanele Cahul, Leova și Cantemir.

Organizatorii îndeamnă persoanele interesate să confirme prezența la eveniment până pe data de 10 aprilie.

Persoane de contact:

Silvia Strelciuc - tel: 060082825, mail: strelciucs@yahoo.com

Victoria Ivancioglo – tel. 060907790, email: victoria.ivancioglo@undp.org