Întreprinderea Municipală nu este pregătită pentru acordarea serviciilor de transport. Respectiv bugetul nu are surse pentru a procura autobuze, microbuze… dar este bază pentru acordarea serviciilor de deservire tehnică a unităţilor de transport.”

„Întreprinderea Municipală nu este pregătită pentru acordarea serviciilor de transport. Respectiv bugetul nu are surse pentru a procura  autobuze, microbuze… dar este bază pentru acordarea serviciilor de deservire tehnică a unităţilor de transport.” astfel a comentat Petru Burlacu, Primarul oraşului Cahul,  controversata decizie nr. 10, a Consiliului orăşenesc Cahul, cu privire la completarea Statutului Întreprinderii Municipale de construcţie-reparaţie a drumurilor şi spaţiului locativ Cahul.
Decizia Consiliului orăşenesc Cahul, prin care în statutul Întreprinderii Municipale de construcţie-reparaţie a drumurilor şi spaţiului locativ Cahul, au fost incluse două genuri de activitate care ar permite întreprinderii acordarea serviciilor de deservire tehnică  şi transport pasageri, a fost contestată de consilierii PD, în sală fiind împărţite şi pliante cu textul sugestiv - Atac raider în Cahul.        
Declaraţiile au fost făcute de Primarul oraşului în cadrul unui interviu pentru programul informativ „ASPECT” din 24 februarie a.c..