Autoritățile din România suspendă activitatea mai multor puncte de trecere a frontiere. Astfel la granița cu R. Moldova vor fi închise punctele Rădăuți Prut și Oancea.

Anunțul a fost făcut de ministrul român al Afacerilor Interne, Marcel Vela, după şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. Potrivit lui Vela este vorba de punctele de trecere mai puţin tranzitate și vor fi închise pentru folosirea lucrătorilor vamali la punctele de trecere unde se înregistrează valori mari de trafic, transmite deschide.md


Totodată, la frontiera cu Ungaria, România va închide punctele de trecere: Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai; la frontiera cu Ucraina - Sighet; la frontiera cu Bulgaria – Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet; la frontiera cu Serbia au fost închise unilateral de către autoritățile sârbe: Porțile de Fier 2 , Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcani, Drobeta Turnu Severin si Naidăș.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.